Ordningskonsulterna.se
PrivatkundFöretagskund
Hör av dig idag för ett kostnadsfritt möte 0709 38 36 51!

Frågor & svar

Kan jag spara pengar på detta?

Självklart!
Du sparar tid, pengar och energi - både på kort och på lång sikt.
De flesta människor klarar av att röja och rensa själva, men det är svårt att hitta tiden. Vi hjälper dig att få det gjort!

Genom att utgå från din personlighet och ditt sätt att vara hjälper vi dig dessutom att förvara det som blir kvar mer logiskt och lättåtkomligt.  När vi rensar i röran skapar vi utrymme och du behöver inte flytta till en större lägenhet eller hus och sparar på så sätt många tusenlappar i månaden.

Genom att vi hittar ägodelar som varit borta behöver du inte köpa nytt. De överflödiga prylarna som du vill göra dig av med kan du skänka eller sälja och tjäna en slant.

Ordning och reda ger dig ny energi. Vi vill ge dig den där underbara känslan av lugn och ro som sprider sig i kroppen efter en utrensning. Varje gång du går förbi det iordningställda området kommer du att känna en stor lättnad.

Fraktar ni bort det vi bestämmer skall skänkas eller slängas bort?

Efter en röjning blir det många prylar över. Mot en tilläggsavgift fraktar vi bort det som ska skänkas eller slängas.

Hur lång tid tar det?

Hur lång tid arbetet tar beror på:
hur lätt du har för att fatta beslut om att slänga, donera och sälja saker.
arbetets omfattning, ett medelstort rum blir klart på bara en dag.

Vad behöver Jag göra?

För att få ett resultat som håller i längden och som är skräddarsytt efter dina behov är det givetvis en fördel om du deltar under uppdraget.
I första hand använder vi de förvaringslösningar du redan har i form av lådor och pärmar.

Ingår städning?

Nej vi utför ett röjningsarbete. Vi skapar en hållbar ordning och struktur för dina prylar. Det underlättar städningen för dig eller den städfirma du anlitar.
Vårt grundarbete gör det enkelt att hålla rent.
Undersökningar visar att tiden för hushållsarbete minskar med 40 procent i ett genomsnittligt hem om man gör sig av med överflödigt bråte!

Kan jag använda mig av skatteavdrag för tjänsten?

Nej, tyvärr. Skattemyndigheten har beslutat att avdrag för hushållsnäratjänst endast får göras för sedvanligt hushållsarbete som inte kräver någon specialistutbildning.

Ordningskonsulterna

Ordningskonsulterna