Ordningskonsulterna.se
PrivatkundFöretagskund

Om företaget

Affärsidén

Ordningskonsulterna.se är ett nytänkande tjänsteföretag som hjälper dig att röja, sortera och organisera dina ägodelar. Målet är att underlätta din vardag genom att skapa trivsamma och mer funktionella utrymmen både hemma och på kontoret. Vi frigör din tid och din energi.

Ordningskonsulterna i Göteborg

Företaget startades i Göteborg av Katarina Hinnerson år 2009. Katarina har tidigare arbetat som legitimerad sjukgymnast under tio år. Hon har också utbildat sig i pedagogiskt ledarskap, projektledning samt processhandledning.

"Jag har alltid tyckt om att skapa ordning. Vid alla mina arbetsplatser genom åren har jag organiserat vartenda förråd, skrivbord och pärm som kommit i min väg. Till slut insåg jag att det var detta jag ville ägna mig åt på heltid. Jag får mycket energi av att röja och ordna och vill hjälp andra som inte har möjligheten eller helt enkelt inte gillar att organisera."

Genom åren har ordningskonsulterna underlättat tillvaron för många tacksamma personer.

"Att få hjälp att strukturera upp vår extrema oordning i ett rum i källaren var guld värt. Att anlita Camilla var en "riktig spark i baken", man får hjälp när man kör fast och Camilla ser till att allt hamnar på plats och i ordning!"
Familjen Larsson, Karlskoga

"Snabbt, effektivt och roligt. Hittade saker som jag trodde var försvunna".
Marie, Kumla

"Vi kontaktade ordningskonsulterna.se för att få hjälp med vårt gästrum som blivit mer av ett förråd för bra-att-ha-prylar".

"Ordningskonsulten Katarina hjälpte oss att formulera våra behov för hur rummet ska användas och hjälpte oss att få en grundstruktur för ordning i hela huset.
Katarina arbetade med enorm energi och hjälpte oss i våra beslut. Hon blev en slags katalysator och arbetsledare som fick projektet i hamn.
Vi har varit på väg att göra det här många gånger, men inte kommit ända fram. Nu har allt fått en plats och det känns nytt och fräscht. Inga dåliga samveten längre, det är så befriande!
Vi rekommenderar verkligen ordningskonsulterna.se."

Linda och Anette Ek, Sävedalen
Arbetet dokumenterades och blev ett reportage i Göteborgs-Posten 28/3 2010

"Vi hittade ordningskonsulterna vid sökning på nätet. Tog hjälp för att röja upp och få en struktur på vindsförrådet som vi aldrig riktigt hunnit med. På några få timmar gjorde vi jobbet och det blev SÅ lyckat. Det är nu en sann njutning att nu gå upp med det vi vill förvara. Vi hoppas att fler får möjlighet att ta denna hjälp."
Kerstin Modh Göteborg

"Är så nöjd med min garderob! Den håller sig fortfarande i ordning och nu skall vinterkläder fram och då är alla kläder i en kartong, så jobbet underlättas på alla plan"
Anna Fhager, Donsö

"Redan nu så märker jag hur LÄTT det är att hålla ordning på kläder och lägga in tvätt mm, det är nästan roligt... hemska tanke :-)"
Pernilla ensamstående mamma med 3 barn, Göteborg

"Jag har just flyttat och jag måste säga att dina råd har hjälpt mig otroligt med att strukturera det nya hemmet".
Maria, Göteborg

Om ordningskonsulterna.se i mediaAftonbladets bilaga Härligt Hemma
25-26 Februari 2012. PDF >>


Vi föräldrar
Nr 12 oktober 2011. PDF >>


Hemtrevligt
Nr 10 oktober 2011. PDF >>


Kloka hem
Nr 4 /2011. Se artikeln >>


Aftonbladets bilaga Härligt hemma
21-22 Augusti 2010. PDF >>


Göteborgs Posten
28 mars 2010 PDF >>

Samarbetspartners

Vi samarbetar med flera företag för att erbjuda dig ett bra komplement till vår egen service:
• Städföretag
• Inredningsföretag
• Homestaging och Homestyling företag
• Företag som säljer förvaringslösningar
• Antikvärderare
• Företagshälsovård
• Psykolog och samtalsterapeut

Hör av dig idag för ett kostnadsfritt möte 0709 38 36 51!

Ordningskonsulterna